Andreas Schelfhoutstraat 39E-6
Andreas Schelfhoutstraat 39E-3
Andreas Schelfhoutstraat 39E-4
Andreas Schelfhoutstraat 39E-8
Andreas Schelfhoutstraat 39E-9
Andreas Schelfhoutstraat 39E-10
Andreas Schelfhoutstraat 39E-12
Andreas Schelfhoutstraat 39E-13
Andreas Schelfhoutstraat 39E-14
Andreas Schelfhoutstraat 39E-15
Andreas Schelfhoutstraat 39E-16
Andreas Schelfhoutstraat 39E-18

RS residence

Dit project is gelegen in de Hoofddorppleinbuurt van Amsterdam, waar geschiedenis en moderniteit naadloos samenkomen. Wat ooit een eerbiedwaardige kerk was, is nu getransformeerd tot een oase van inspiratie en harmonie.

In 2017 begonnen we met het creëren van de allereerste schetsen voor deze unieke herbestemming. Met de opdracht om de kerk op te splitsen in meerdere woningen, hebben we een visionair plan ontwikkeld dat het leven van tien gezinnen voorgoed heeft veranderd.

Een van onze gewaardeerde klanten heeft gekozen voor het prachtige loft-achtige appartement aan de achterzijde van de kerk. Hier woont een stel, samen met hun drie geliefde katten, die zij beschouwen als hun eigen kinderen. Ze wilden dat hun katten vrij door het hele appartement konden bewegen, en zo ontstond een buitengewone oplossing.

Het hart van deze woning wordt gevormd door een centraal blok, slim ontworpen om ruimte en flexibiliteit te bieden. Hierin zijn de keuken, badkamer, kleedkamer en garderobe geïntegreerd. Terwijl je rond het blok loopt, creëren doordachte taats- en schuifdeuren de mogelijkheid om de ruimte op te delen in afzonderlijke kamers, precies zoals gewenst.

Om deze bijzondere woning volledig tot zijn recht te laten komen, heeft Kiek Concepts haar magie toegepast. Met de perfecte meubels, verfijnde styling en prachtige gordijnen is het interieur tot in de kleinste details geperfectioneerd. Dit resulteert in een thuis dat niet alleen een weerspiegeling is van de persoonlijkheid van het stel, maar ook een plek waar hun katten vrijelijk kunnen rondzwerven.

Team:

Kiek Concepts, De Geus bouw & Kluster Interieurbouw

Jaar:

2021

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Type:

Appartement

Fotograaf:

Flare Department