Hacquartstraat 17-4
21 Residence HQ
Hacquartstraat 17-14 v3
Hacquartstraat 17-13 v3
Hacquartstraat 17-20
Hacquartstraat 17-19
Hacquartstraat 17-18
Hacquartstraat 17-17
Hacquartstraat 17-12
Hacquartstraat 17-8
Hacquartstraat 17-9
Hacquartstraat 17-7
Hacquartstraat 17-10
Hacquartstraat 17-11
Hacquartstraat 17-5
Hacquartstraat 17-2
Hacquartstraat 17-3

HQ residence

Welkom in het verbluffende resultaat van ons laatste project: een heerlijk familiehuis in het hart van Amsterdam Zuid. In 2015 hadden wij het genoegen om het huis van deze klanten te ontwerpen, en in 2019 hebben we de kans gekregen om opnieuw hun droomhuis te realiseren, recht tegenover hun eerste woning.

Dit nieuwe pareltje strekt zich uit over vier etages, met een indrukwekkende breedte van 10 meter en een diepte van 12 meter. Hoewel het ontwerp iets buiten onze gebruikelijke comfortzone ligt, hebben we nauw samengewerkt met de klant om een perfecte woning te creëren. Eén die zowel onze kenmerkende sophisticated simplicity weerspiegelt, als de unieke smaak en persoonlijkheid van onze gewaardeerde klant.

Het huis is doordrenkt met luxe en functionaliteit. Een gloednieuwe kelder met een bioscoop, een gym en een ruime wijnkamer zijn toegevoegd, elementen waar onze opdrachtgever in zijn vorige woning alleen maar van kon dromen. Het samenspel van Amerikaanse en Britse invloeden in de materialen en afwerkingen geeft een internationaal tintje aan deze prachtige Amsterdamse woning.

Dit project is een ware triomf van onze samenwerking met de klant, waarbij we erin geslaagd zijn om een huis te creëren dat niet alleen onze stijl vertegenwoordigt, maar ook perfect aansluit bij de persoonlijke wensen en behoeften van de bewoners. We zijn trots op het resultaat: een tijdloos, elegant en functioneel familiehuis dat zijn plaats vindt te midden van de bruisende energie van Amsterdam Zuid.

TEAM:

Flow Works & Kluster Interieurbouw

Jaar:

2021

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Type:

Woonhuis

Fotograaf:

Flare Department