40610_Int 1_R1
40610_Int 3_R1
40610_Int 2_R1
Lamark_05
Lamark_06
Lamark_10
Lamark_01
Lamark_04
Lamark_08
Lamark_11
Lamark_14
Lamark_17

Lamark

Als Interior Studio van Maanen hebben we sinds 2012 een cruciale rol gespeeld bij het ontstaan en de ontwikkeling van het revolutionaire Lamark-concept. Lamark is een bedrijf dat externe kandidaten in staat stelt om flexibele examens af te leggen, zelfs als ze niet over de benodigde faciliteiten beschikken. Bij het ontwerpen van dit concept stonden veiligheid, controle en concentratie centraal, en wij hebben een unieke oplossing bedacht om aan deze behoeften te voldoen.

Onze bijdrage aan het Lamark-concept omvat het ontwerp van speciale ruimtes, door ons ‘Pods’ genoemd, waar kandidaten hun examens in alle rust en privacy kunnen afleggen. De opstelling van deze pods vormt een cirkel, met in het midden een observatiebalie. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie, zoals spiegels en camera’s, hebben we ervoor gezorgd dat het vrijwel onmogelijk is om het examen te saboteren. Hierdoor kunnen kandidaten zich volledig concentreren op hun prestaties, zonder afleiding of externe invloeden.

Wat het Lamark-concept nog opmerkelijker maakt, is het feit dat het, zelfs ruim 10 jaar na de introductie, nog steeds vooruitstrevend en innovatief is. We hebben gebruik gemaakt van hypermoderne materialen en geavanceerde technologieën om een duurzame en eigentijdse omgeving te creëren die voldoet aan de hoge eisen van moderne examens. Dit heeft geresulteerd in een concept dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, en dat zich onderscheidt van traditionele examenfaciliteiten.

Als Interior Studio van Maanen zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het Lamark-concept en dat we hebben geholpen bij het creëren van een innovatieve omgeving waarin kandidaten veilig en geconcentreerd kunnen presteren. Onze expertise in interieurontwerp, gecombineerd met onze passie voor functionaliteit en esthetiek, heeft geleid tot een concept dat de tand des tijds heeft doorstaan en nog steeds toonaangevend is in de examenindustrie.

Team:

The Set Company, Siersema, Maretti & Bouwbedrijf de Jonge

Jaar:

Sinds 2012

Locatie

Nederland

Type:

Kantoor