Keizersgracht 727D-1
Keizersgracht 727D-2
Keizersgracht 727D-3
Keizersgracht 727D-5
Keizersgracht 727D-6
Keizersgracht 727D-4
Keizersgracht 727D-7
Keizersgracht 727D-8
Keizersgracht 727D-10
Keizersgracht 727D-9

KN Residence

Ontdek de transformatie van een prachtig rijksmonument aan de grachten van Amsterdam. Wat begon als een verwaarloosd pand, werd omgetoverd tot een uniek juweeltje. Deze twee verwaarloosde lagen op de derde en vierde etage werden nieuw leven ingeblazen door een alleenstaande man met een visie.

Bij binnenkomst was de woning een leeg canvas, maar het aangrenzende dakterras en adembenemende uitzicht onthulden direct de potentie van deze bijzondere plek. Het project bracht echter een uitdaging met zich mee vanwege de schuine kap. De klant had een specifieke wens: twee badkamers. Een ware puzzel, die op creatieve wijze werd opgelost.

Eén opvallend kenmerk van deze woning is de volledig glazen vloer in de gang, een meesterwerk in transparantie. Deze strategische keuze zorgt voor een overvloed aan natuurlijk daglicht en een gevoel van ruimtelijkheid. Het minimalistische interieur biedt een serene en harmonieuze sfeer, waarin de klant alle ruimte krijgt om de woning naar eigen inzicht te personaliseren.

Team:

PM Projecten

Jaar:

2019

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Type:

Appartement

Fotograaf:

Flare Department