Viviënstraat 29-1
Viviënstraat 29-3
Viviënstraat 29-4
Viviënstraat 29-5
Viviënstraat 29-8
Viviënstraat 29-9
Viviënstraat 29-10
Viviënstraat 29-11
Viviënstraat 29-13

VI Residence

Welkom in het prachtige Statenkwartier, Den Haag’s juweel van elegantie. Hier, te midden van historische pracht, verwelkomde onze opdrachtgever een betoverend huis in zijn armen. Met oogverblindende originele details en een rijke geschiedenis, was het onze eer om deze woning te transformeren tot een warm en uitnodigend familiehuis.

Deze bijzondere familie, die lange tijd in het buitenland verbleef, verlangde naar een terugkeer naar hun geliefde Den Haag. Wij hebben met trots hun droom helpen verwezenlijken. Met zorgvuldige aandacht en vakkundig vakmanschap hebben we de achterzijde van het huis uitgebreid over twee verdiepingen, waardoor de extra ruimte is gecreëerd die het huis ontbrak.

Een oude en-suite, doordrenkt van geschiedenis, heeft een tweede leven gekregen als een gracieuze scheiding tussen de meesterslaapkamer en badkamer. Hier is de romantiek van het verleden gevangen, terwijl moderne luxe naadloos samensmelt met klassieke charme.

Dit huis is nu een oase van comfort en harmonie, waar de familie zich kan nestelen en koesteren in de herinneringen die ze in Den Haag hebben opgebouwd. Een plek waar de ziel van het verleden leeft en de toekomst vol verwachting wacht.

Jaar:

2020

Locatie:

Den Haag, Nederland

Type:

Woonhuis

Fotograaf:

Flare Department