CONTACT

Sophisticated Simplicity

ISVM

Keizersgracht 429
1017 DJ Amsterdam
sebastiaan@isvm.nl
+31650817982

About

Bij Interior Studio van Maanen streven we ernaar om niet alleen visueel verbluffende ontwerpen te leveren, maar ook om een harmonieuze en functionele leef- en werkomgeving te creëren. We geloven dat een goed ontworpen interieur een positieve invloed kan hebben op de gemoedstoestand, productiviteit en het welzijn van mensen. Daarom luisteren we aandachtig naar de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, om zo een ontwerp te realiseren dat hun persoonlijke stijl, smaak en levensstijl weerspiegelt.

Onze getalenteerde ontwerpers combineren esthetisch inzicht met functionele oplossingen, waardoor we ruimtes creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch bruikbaar zijn. Of het nu gaat om een luxueus residentieel project, een innovatieve kantoorruimte of een inspirerende commerciële omgeving, wij streven ernaar om een unieke sfeer te creëren die de verwachtingen van onze klanten overtreft.

Met trots kijken we terug op onze succesvolle projecten en de positieve feedback die we hebben ontvangen van onze tevreden klanten. Bij Interior Studio van Maanen streven we er voortdurend naar om onze expertise te verbeteren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Samen met ons team van professionals zijn we gepassioneerd over het realiseren van buitengewone interieurconcepten die een blijvende indruk achterlaten.

“Sophisticated Simplicity”