_H5A6821def
_H5A6764defb
_H5A6782def
_H5A6773defb
_H5A6826defb
_H5A6800def
_H5A6834def
_H5A6884def
_H5A6859def
_H5A6914def
_H5A6920defb

PE residence

Dit speciale project, dat tot leven kwam tijdens mijn laatste maanden bij mijn vorige werkgever en voltooid werd toen ik mijn eigen bedrijf startte, ademt een unieke visie uit.

Het is een thuis die ontworpen is met de gedachte aan een gezin dat verspreid over de wereld leeft, waarbij deze woning een oase van comfort en verbondenheid vormt. Bij dit bijzondere project kreeg ik de vrijheid om de grenzen van ontwerp te verkennen. Met de klanten in het buitenland tijdens de verbouwing, werd dit hun toevluchtsoord, hun warme haven waar het gezin zich kon verenigen, ondanks de afstand.

Het hart van de woning wordt gevormd door een elegante lift, die beide etages met elkaar verbindt. De keuken en eetkamer bevinden zich in de sfeervolle kap en zijn verbonden met een prachtig dakterras, waar genieten van de omgeving een dagelijkse gewoonte wordt. De woonkamer, met uitzicht op de gracht, verbindt de twee vleugels van het pand. Elke vleugel herbergt een luxueuze slaapkamer met eigen badkamer, waar comfort en verwennerij samenkomen.

Dit project is een meesterwerk van mijn toewijding en vakmanschap. Het weerspiegelt de harmonie tussen functionaliteit en esthetiek, met aandacht voor de behoeften en wensen van de bewoners.

Team:

Van Mourik Bouw & Van der Lee Interieur

Jaar:

2017

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Type:

Dubbel bovenhuis

Fotograaf:

Marc van Praag