Laan Residence3
_H5A9395def
_H5A9400def
_H5A9380def
_H5A9189def
_H5A9278def
_H5A9274def
_H5A9267def
Laan Residence6
_H5A9214def
_H5A9227def2
_H5A9145def
_H5A9158def
_H5A9458def

AV Residence

Welkom in de betoverende wereld van onze kubistische villa, oorspronkelijk ontworpen door de meesterlijke hand van Kees Dam. Een architectonisch meesterwerk dat een perfecte balans vindt tussen versterking van het karakter van de woning en de behoeften van dit levendige jonge gezin van vijf, inclusief hun twee trouwe viervoeters.

Stel je voor: een oase van groen omarmt dit huis, terwijl een verleidelijk zwembad het geheel compleet maakt. Binnenin deze weelderige omgeving vind je een unieke luxe. Alle slaapkamers bevinden zich op één verdieping, waardoor het gezin altijd dichtbij elkaar is, maar tegelijkertijd geniet van de broodnodige privacy.

De ruime hoogte van de slaapverdieping creëert een adembenemende ervaring voor de drie jongens, die hun eigen vide hebben in hun slaapkamers. Een speelse toets van avontuur en verbeelding in een droomachtige omgeving.

Klant:

“De grootste kracht van Interior Studio van Maanen is het inlevingsvermogen. Dat begon al bij onze eerste kennismaking waarbij observatie van ons gezin, ons leven, onze dagelijkse activiteiten en de inventarisatie van de wensen leidde tot een geweldig plan voor de verbouwing van ons huis. Een ontwerp dat helemaal bij ons past. Tijdens het proces leer je elkaar steeds beter kennen en kom je samen tot het mooiste resultaat: een huis waar je je thuis voelt. Onze samenwerking voelde als teamwork en wij hebben met heel veel plezier ons droomhuis gerealiseerd samen met Sebastiaan.”

Team:

Rock Constructions, Kluster Interieurbouw & Nicoline Beerkens

Jaar:

2018

Locatie:

Bloemendaal, Nederland

Type:

Villa

Fotograaf:

Marc van Praag